Skip to main content

Sing hallelujah!

In Tokio, New York en Londen weten ze hoe karaoke moet — en nu ook in Heule. Bij Pitch huur je een geluidsdichte booth voor een avond zingen zonder gêne. Geen groot podium middenin een café vol onbekenden dus. Wel een eigen plek voor vrienden of collega’s die zonder blozen Frank Sinatra willen reïncarneren.
— Gimme some more

Jij bepaalt de regels

De ingrediënten van een memorabele nacht zijn in feite simpel. Goed volk is nummer één. Een gesoigneerde ontvangst ook (want hey, het oog wil ook wat). Een plek waar je gerust met de voeten op tafel mag. En iets om de keel te smeren — want niks zo geestig als je te smijten in een poging geen enkel woord te missen in Bohemian Rhapsody. 

En petit comité

Een heel café dat staat te kijken of je de hoge noten van Mariah Carey haalt? Laat maar. Bij Pitch kweel je zo hard je wil met enkel je eigen maten als publiek. Dankzij een top geluidsintallatie en dito isolatie kunnen ze jou in de volgende booth toch niet horen. De nummers kies je zelf en de X-factor in jou beslist of je in de zetel zit of op de tafel danst.

Of met een hele bende

Het beste nieuws? Je hoeft niet eens te wachten tot die nobele onbekende klaar is met haar eigen interpretatie van Céline Dion. Jouw booth, jouw feest. En dat mag je letterlijk nemen, want mocht jou plots de goesting bekruipen, then put on your red shoes and dance the blues away. Verjaardagsplannen, teambuildings (want probeer maar eens de Bee Gees te zingen zonder samen te werken) of gewoon omdat het dinsdag is, je roept maar als we kunnen helpen.