Skip to main content

Het warmste bad steen schaar toernooi!

Heb jij wat nodig is om de onbetwiste kampioen van Blad, Steen, Schaar te worden? Dit is je kans om dat te bewijzen, want Pitch organiseert een episch toernooi waar 32 dappere deelnemers het tegen elkaar opnemen in een zenuwslopende knockout-fase!
Door hieraan deel te nemen, steun je ook nog eens de warmste week.

🏆 Wanneer: 13 December om 20u

💰 Inschrijvingskosten: 6 euro
👥 Deelnemers: Maximum 32
Dit wordt geen gewoon toernooi, dit wordt een strijd om de eeuwige roem. De regels zijn simpel, maar de spanning is ongekend.

Ook voor supporters

We nodigen niet alleen deelnemers uit, maar ook hun grootste supporters en fans om langs te komen en hen luidkeels toe te juichen. Supporters kunnen zelfs weddenschappen plaatsen op wie de overwinning zal behalen! Er zullen prachtige prijzen zijn voor zowel deelnemers als supporters.

Wat het nog specialer maakt, is dat alle ingezamelde geld tijdens dit evenement integraal zullen worden gedoneerd aan ‘De Warmste Week’. Door deel te nemen of te supporteren, draag je niet alleen bij aan een dag vol plezier en competitie, maar help je ook het goede doel.

Dus, ben jij de koning of koningin van deze iconische handbewegingen? Stel je vaardigheden op de proef, daag je vrienden uit en maak nieuwe rivalen.
Schrijf je nu in voor het Pitch Blad, Steen, Schaar-toernooi en strijd om de titel van de ultieme Blad, Steen, Schaar-kampioen. Kom met je vrienden en familie om te juichen, wedden en genieten van een geweldige dag, en steun tegelijkertijd een goed doel.